Bob's Party Palace
 
Bobís Party Palace Uitgeest, ooit gestart als een kleinschalig partycentrum met zo'n 25 medewerkers, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste uitgaansgelegenheden van Nederland. Op dit moment zijn er zo'n 250 medewerkers met veel plezier en inzet werkzaam, om van uw party een FEEST te maken. 
 
South Beach LoungeVijfentwintig jaar geleden begon het uitgaanscentrum op de hoek van de Westerwerf-Geesterweg met een bowlingbaan, discotheek Turbo 2000 en een restaurant. Het horecapand is inmiddels wel vijf keer zo groot geworden en de mogelijkheden tot feestjes zijn zodoende ook uitgebreid. Of het nu gaat om een feest voor 2 of 5000 personen, (bijna) niets is onmogelijk, want Bobís Party Palace staat garant voor 100% feest!

 
Spectaculaire themaparty's
Bob's Party Palace Uitgeest is gespecialiseerd in het organiseren van themaparty's.
In het partycentrum zijn maar liefst 8 verschillende themafeesten mogelijk. Van bourgondisch feesten tot swingen op de 70's party van DJ Shine, van de oude Grieken tot gruwelen en griezelen met trollen en van de moordfeest tot amsterdamse avond. De Nacht van Uitgeest; De Nacht van DJ Shine & the Soulmates; De Nacht van Tark de Trol; De Nacht van Rosse Polle; Het Moordfeest; The Wizzard of Bobs etc. etc.
 
Bob's SaloonElk themafeest heeft z'n eigen crew van artiesten, zangers, acteurs, entertainers en kunstenaars, die meteen zorgen voor de juiste stemming.
 
Daarnaast kent het partypalace verschillende steengrill-, barbecue- en fondue-arrangementen, bowling- en karaoke-arrangementen. Alles is met elkaar combineerbaar, afhankelijk van de wensen.
 
Ook voor (grote) bedrijfsfeesten kunt u in Bob's Party Palace terecht. Hetzij in de vorm van lekker eten en drinken, een sportief evenement al dan niet gecombineerd met een avond vol show en spektakel of een gigantisch feest met optredens van diverse artiesten. Ook daar weten ze in Bobís Party Palace wel raad mee.
 
Niet voor niets vierden The Free Record Shop, Mc Donaldís, Smiths Food Group en vele andere grote bedrijven hun jaarfeest in deze uitgaansgelegenheid. Ook houdt Muziek en Organisatieburo Henk Geels naar volle tevredenheid jaarlijks "Het feest der feesten" in het partycentrum.
 
Diverse televisiestations weten allen de weg naar Bobís Party Palace te vinden om "op lokatie" hun programmaís op te nemen.
 
Lees uitgebreid over alle feestelijke arrangementen op Bobs.nl.
 

 
Bob's Party Palace, feestlocatie, uitgeest, themafeest, partycentrum, FeestZeker